Auto huren Gelendzhik

Auto huren Gelendzhik

Wil je graag mobiel zijn en niet afhankelijk van het openbaar vervoer om de omgeving te gaan verkennen, dan zijn wij van Auto Huren Gelendzhik er voor je om je een goede en degelijke auto voor een redelijke huurprijs ter beschikking te stellen. Geen moeilijk gedoe over extra verzekeringen en zo, gewoon alles goed geregeld met een goede dekking. Boek tijdig je auto om er zeker van te zijn dat je heerlijk het eiland kunt gaan verkennen vanuit Gelendzhik. Er zijn tal van bezienswaardigheden in het land Rusland, dus de huurauto zal niet veel stil staan.

Regel je auto vanuit Nederland via Auto huren Gelendzhik en ben verzekerd van een goede auto tegen een super prijs. Alles is goed geregeld wat betreft je verzekering. Je hoeft je niet druk te maken over een extra Eigen Risico verzekering, wij hanteren een all-inclusive prijs en bij schade betalen we je het eigen risico helemaal terug. In de verzekering zit begrepen: de banden, de ramen, het dak en de bodem van de auto.

Dus je kunt zorgeloos het hele land rondrijden. Uiteraard gelden in geval van een schade door het gebruik van alcohol dezelfde regels als in Nederland, dus het is nog altijd handig om Bob bij je te hebben. Wij van Auto huren Gelendzhik gunnen onze klanten een super vakantie in Rusland. Er is veel te zien en daarom is het echt handig om een auto ter beschikking te hebben. Neem contact met ons op voor informatie of boek online.


Auto huren Gelendzhik

Je kunt je auto afhalen waar je maar wil en ook weer inleveren waar je wil. Wil je al meteen op het vliegveld de auto meenemen of hem bijvoorbeeld pas na een weekje afhalen in de buurt van je vakantieadres, alles is mogelijk bij Auto Huren Gelendzhik. Boek je auto tijdig om teleurstelling te voorkomen. Je zult er geen spijt van krijgen en veel van het prachtige land Rusland gaan zien.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Rusland huren we de auto zeker weer bij ruslandautohuur.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij ruslandautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers