Auto huren Novosibirsk

Auto huren Novosibirsk

Novosibirsk is een stad in Rusland met veel winkels en horeca gelegenheden. Verder is het massatoerisme nog niet erg zichtbaar, dus wil je even naar een rustiger oord, dan kun je ons bellen voor een auto huren in Novosibirsk. Je krijgt een onbeperkt aantal kilometers en een verzekering die alles dekt wat betreft schades en eigen risico. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij zijn 24/7 te bereiken mochten er problemen ontstaan dus je kunt dus ongestoord genieten van je vakantie en heerlijk relaxed op het strand gaan liggen en genieten van de zon, die op Rusland met regelmaat schijnt. De zomermaanden zijn warm en aangenaam. In januari en februari is er iets meer neerslag, maar over het algemeen is het fantastisch weer.

 

Rusland heeft voor iedere nationaliteit wel iets te bieden. Ook voor alle leeftijden is er iets te beleven. Zoals de mooie gebouwen die dit land te bieden heeft. Deze plaats heeft van alle plaatsen de meeste restaurants.  Wil je ’s avonds naar een van deze restaurants toe, huur dan een auto bij Auto Huren Novosibirsk.


Auto huren Novosibirsk

Voor de ideale huurauto bel of mail naar ons. Ook voor nadere informatie kun je contact met ons opnemen of als je al zeker bent van je zaak kun je al meteen online boeken. Hou daarbij goed rekening met de afhaal en terugbreng dagen. Bedenk ook goed waar je de huurauto wil afhalen en terugbrengen. Voor de rest wordt alles prima voor je geregeld voor een onbezorgde vakantie.

Mooie prijzen, goede service. Een tevreden klant!

Jan Linders

Goede service. Als ik en mijn gezin nog een auto nodig hebben in Rusland huren we de auto zeker weer bij ruslandautohuur.

Robert Bramen

De auto huren ging erg gemakkelijk en de service was top.

Anja van Boxtel

Geweldige auto gehuurd bij ruslandautohuur.nl. Veel mooie kilometers gemaakt!

Twan Rooijackers